Национална установа Mузеј - Гевгелија Маршал Тито 26 Гевгелија тел: (034) 213 660     (034) 218 673 Работно време : од Понеделник до Петок од 08:30 до 16:30 Викенд и празници со најава.
ЛОКАЦИЈА
Од Скопје до Национална установа Музеј - Гевгелија
Од Скопје до Археолошки локалитет Вардарски Рид - Гевгелија

View Larger Map
Музеј - Гевгелија
Локација
Museum of Gevgelija Национална установа Музеј - Гевгелија N N Почеток Почеток Музеј - Гевгелија Музеј - Гевгелија Одделение Одделение Оддели Оддели Музејска продавница Музејска продавница Амам Амам Контакт Контакт Настани Настани Публикации Публикации Линкови Линкови Национална Установа Музеј - Гевгелија National Institution Museum - Gevgelija Национална Установа Музеј - Гевгелија                                                  desing by gorge12
Република Северна Македонија